Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
LYUK A SAJTBAN

Amikor a férfinak “fáj a feje”

Megint belesett a saját csapdájába. Pedig hányszor megfogadta már, hogy nem próbálkozik többet a férje elcsábításával. Húsz év alatt igazán megtanulhatta volna, hogy ami biztosan nem hat a férfira, az az ő nőiessége. Már ha van ilyen. Ennyi elutasítás után miért kell újra próbálkozni?

A házasságuk igazi véd- és dacszövetség, kitart jóban-rosszban, egészségben-betegségben, szegénységben-gazdagságban. Többen is irigylik a támogató, gondoskodó férjéért, akire mindig mindenben számítani lehet, aki csak egyetlen dolgot mér szűken, a gyönyört. Ha a nő nem lenne ennyire termékeny, biztosan gyerekeik se lennének. Mennyit hallott mások próbálkozásairól, küzdelméről, míg a gyerek megfogant, és világra jött! Bezzeg amikor ők a házasságkötésük utáni első peteéréskor tudatosították magukban, hogy most már nem védekeznek, jöhet a baba, azonnal terhes maradt. És még a szoptatás alatt másodszor is. Így a gyerekprogramot letudták.

Állítólag egyes anyák annyira a gyereknevelésnek szentelik magukat, hogy eszükbe se jut a szex. Hát ő nem ilyen volt! A szülész javaslatát, hogy hat hétig ne kezdjék újra a “házaséletet”, nem tartották be. Vajon ki kezdeményezett?

Az évek múlásával rakodtak rá a kilók is. Kövér teste is magyarázatul szolgálhat a férfi apadó vágyára, de a férje sose tette szóvá, hogy vékonyabban jobban tetszett volna. Ő pedig boldoggá ette magát, valahányszor csalódás érte. Csalódott, mert a tíz évvel fiatalabb, de sokkal soványabb munkatársnőjét egy ügyfél a lányának nézte, mert a kolléganői lépten-nyomon zsebelték be a bókokat, miközben őt legfeljebb a kedvességéért dicsérték meg, ha főzött egy kávét.

Van egy barátnője, aki pont az ő ellentéte. Amikor ez a barátnő végigmegy az utcán, az összes arra járó férfi felfigyel, hogy itt megjelent egy NŐ. És ez a NŐ élvezi a sikerét, elraktározza az elismerő tekinteteket, és kielégíti a hatás, amit az ellenkező nemben ébresztett. 

Ő meg már belefáradt az egész férfi-nő játékba, talán végleg le kellene mondania a szexről, hiszen maholnap ötvenéves. Megpróbálkozott már az önkielégítéssel is, de nem az igazi. Inkább kiprovokálja  a férje nőies kifogásait: fáj a fejem; tudod, a férfiaknak nem megy mindig… Mintha fiatalkori emlékeiben a férfiak akarták volna inkább, vagy ez csak a filmekből szűrődött át a tudatába?

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!